تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

یه سلام گرم تو روزای سرد دومین ماه پاییز به همه دوستای همیشگیم

کم کم داریم میریم تو فاز غذاهای زمستونه و پر انرژی که خوب گرممون کنه!

چند روز پیش یه شوید پلو ماهیچه مخصوص ذرست کردم که همسری انقدر خوشش اومد که بهم گفت این غذای خوشمزه رو بلافاصله بذارمش تو وبم!!!!

منم که بسی حرف گوش کن!!!!فقط با یه تاخیر کوچولو آورمدش خدمتتون

مواد لازمش ایناست:

ماهیچه گوسفندی:یک عدد با استخوان

برنج باسماتی:300 گرم

شوید تازه:100 گرم

پیاز بزرگ:یک عدد

سیر:سه حبه

رب گوجه فرنگی:دو قاشق پر

زعفران دم کرده:یک سوم استکان

آبلیمو:2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:دو سه قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

روش پخت:

اول ماهیچه رو خوب میشوریم و چربیهای اضافیش و میگیریم و با پیاز تفتش میدیم و زردچوبه و فلفل و دارچین و سیر و رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب تفتشون میدیم و بعد دو سه لیوان آب جوش روش میریزیم و دو ساعتی رهاش میکنیم تا با شعله متوسط خوب بپزه و روغن بندازه...به به!

دقت کنین که نباید قابلمه مون لبالب آب باشه و موقع سرو ماهیچه باید حداکثر یه لیوان آب غلیظ و خوشمزه داشته باشه!

تو نیم ساعت آخر پختش زعفرون و اضافه میکنیم و وقتی نرم و پخته شد آبلیمو و نمک و بهش میزنیم و مزه میکنیم تا باب طبعمون بشه!

میتونین بعد ماهیچه ها رو جدا کنین و سرخ کنین..اما چون خیلی چرب میشه و من و همسری و سامی هم آبدار دوست داشتیم اینجوری سرو کردمش که میبینین!!!

برنج رو با کمی نمک خیس میکنیم و میریزیم تو آبجوش و کمی نمک و زردچوبه و وقتی دونه اش نرم شد شوید تازه رو بهش اضافه میکنیم و آبکش میکنیم و بعد هم دم میکنیم!

همین بود.....عالی و ساده و مقوی و خوشمزه!!!!!!!!!!!




دسته بندی : سفره افطارى , غذاهاى سنتى , غذاهایى با گوشت , پلوها ,
تاریخ: 12:45 ق.ظ - جمعه 26 آبان 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :