تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم.

این بار با یه محصول خونگی خوشمزه اومدم که دیگه بدون دغدغه ی افزودنی های خطرناک و با خیال راحت تو منزل تون سوسیس درست کنین و با عزیزاتون نوش جان کنین.

این دستور و از وبلاگ تستر عزیز یاد گرفتم و خودم کمی تغییرش دادم .حالا با دستور جدید در خدمتتونم:

مواد لازم:

سینه مرغ:یک عدد

خامه:200 میلی لیتر

سیر:3 حبه

نان تست:2 عدد

شیر:نصف لیوان

سفیده تخم مرغ:3 عدد

نمک و فلفل و آویشن :به میزان لازم

پودر جوز هندی و میخک: جمعا یه نوک قاشق!

+ سلفون و نخ و قیچی و آبجوش!!!!

اصلا سخت نیست!بریم سراغ تهیه اش:

اول سینه مرغ و به تیکه های درشت خورد میکنیم و با خامه میریزم تو غذا ساز یا مخلوط کن و روشنش میکنیم.حتی میشه این مواد و با استند میکسر (یا همون گوشت کوب برقی) قوی! کاملا مخلوط و یکنواخت کرد(سخت نگیرین!)

کراست یا اطراف نون تستا رو دور میریزیم و نونا رو تو شیر مزاریم تا نرم بشن.

سفیده تخم مرغا و سیر رنده شده رو به همراه ادویه ها به سینه مرغ اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب مخلوط بشن.

حالا نونا رو با دست فشار میدیم تا شیر اضافیشون گرفته بشه .نونا رو هم میریزم تو غذاساز تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن و یه خمیر کمی شل و نرم و لطیف بدست بیاد.

حالا میز کار و کمی مرطوب کنین و سلفون و روش پهن کنین.

مواد و تو کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزن و گوشه شو قیچی کنین.

با فاصله از لبه سلفون به صورت یه خط افقی مواد و بریزن و آروم از لبه بالا شروع به رول کردنش کنین.

فقط مواظب باشین سلفون لای مواد گیر نکنه!

وقتی خوب و محکم  لوله اش کردین مث شکلات سر و تهش  و بپیچونین و با نخ(ترجیحا نخ اصلاح که محکمتره)گره بزنین.حالا با نخ اونو با اندازهای مورد نظر تقسیم کنین.به صورت یه گره و کمی فشار!میتونین کوکتلی یا هات داگی بسته بندیشون کنین. مث شکل»:

حالا تو یه قابلمه آبجوش بریزین و یه کاغذ روغنی رو کوچکتر از اندازه در قابلمه ببرین و وسطش و سوراخ کنین .

سوسیسا رو واسه 6 دقیقه بریزین تو آبجوش و کاغذ و بزارین رو سوسیسا(اصطلاحا کارتوش کنین )

اصلا یه در قابلمه کوچیکتر بذارین رو سر سوسیسا!راحت تر هم هست....کارتوش هم نمیخواد بکنین!!!!!

بعد از 6 دقیقه شعله رو خاموش کنین  همونجوری رهاش کنین تا سرد بشن.بعد میتونین یا سلفون سوسیس ها رو جدا کنین و بریزین تو زیپ لاک یا ظرف دردار و بزارین تو فریزر یا تنبلونگی همونجوری با پوست فریزشون کنین و هر دفعه موقع پخت پوستشون و جدا کنین.

دیدین چقدر راحت بود؟ مزه ش هم عاااااالیه!

یه بافت نرم و دلچسب که تو هیچ سوسیس آماده ای پیدا نمیکنین و از همه مهمتر این که واسه سلامتی خونواده تون کااااااملا خیالتون راحته از سالم بودنش!

اینم یه خوراک ساده با این سوسیس ها و قارچ و سیر و رب گوجه فرنگی....یه شام عااالی و ساده

 

 




برچسب ها : سوسیس مرغ خانگی , طرز تهیه سوسیس خونگی , تهیه سوسیس مرغ در خانه ,
دسته بندی : كباب و باربیكیو , غذاهای مجردی , فست فود , غذاهایى با مرغ , اردور و كاناپه , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 11:49 ق.ظ - شنبه 14 بهمن 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :