تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای گلم....تازه از سفر اومدم و یه پلوی خوشمزه رو براتون گذاشتم که شاید جبران تنبلی های این مدتم بشه!

علت کیفیت پایین عکس هم بخار غذا بود که رو لنز دوربین نشسته بود و من متوجه نشدم و غذا هم میل شده بود...ببخشید خب!!!

حالا بریم سر طرز پختش که خییییییلی راحته!

مواد لازم:

آلبالوی تازه هسته گرفته-آلبالوی یخ زده :یک پیمانه

برنج خیس کرده:2 پیمانه

شکر:3 تا 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده:3 قاشق

مغز گردوی خورد کرده:3 قاشق غذاخوری

نمک و روغن به میزان لازم

*اول  ازهمه بگم که میدونم الان فصل آلبالو نیست!واسه همین میتونین از مربای آلبالویی که آب مربا همراهش نباشه استفاده کنین!!! در این صورت شکر و کاملا حذف کنین...

آلبالو ها رو هسته میگیریم و متناسب با ذائقه تون با شکر و دو سه قاشق آب و محلول زعفرون و مغز گردوی خرد کرده میگذاریم تا بپزه ولی خیلی نرم نشه.

من از آلبالوی فریزری استفاده کردم....عکس مال موقع جوشیدن آلبالوهاست....

واسه استفاده از مربای أآلبالو باید آب اضافییش و خالی کنیم و با محلول زعفرون  و مغز گردو و دو سه قاشق آب چند جوشش بدیم و دیگه آماده ست....

برنج و نمک و کمی روغن و میریزیم تو آبجوش و طبق معمول آبکش میکنیم ولی کمی دون تر برمیداریم...حالا آلبالوهای پخته و بقیه زعفرون و لایه لایه بین برنجا میریزیم و روغن و باقی آب آلبالو ها رو روش میریزم و وقتی بخار داد دمش میکنیم....و 45 دقیقه بعد غذای خوشرنگ و  خوشمزه تون آماده ست...میتونین با میت بال یا گوشت قلقلی یا هر چیز دیگه ای سرو کنیدش...

نوش جونتون




دسته بندی : غذاهاى سنتى , غذاهاى گیاهى , پلوها ,
تاریخ: 04:53 ب.ظ - دوشنبه 4 دی 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :