تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام به دوستای عزییییییزم:!

فکر کنم به تعداد آدمای دنیا روش برای تهیه جوجه شکم پر یا بریان وجود داشته باشه و از اونجایی که منم یکی از اون آدمهام!!!!!اینم روش بنده ست!:

مواد لازم:

برنج خیس کرده:1 پیمانه

باقلای زرد خشک:یک استکان

جوجه ی متوسط:1 عدد

پیاز: 3 عدد

سیر :2حبه

دارچین:نصف قاشق چایخوری

رب انار:3 قاشق

زعفرون:2 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن زیتون و آبلیمو:مقداری

پیاز داغ و کشمش و گردوی خرد کرده:هر چی بیشتر بهتر!!!

گوجه خشک:اختیاری

اول دمی باقالی رو بار میذاریم بعد می ریم پیش جوجه مون!

مقداری پیازداغ و با سیر و کمی دارچین و زردچوبه و نوک قاشق نمک و روغن زیتون تفت میدیم و باقالی هایی که یکساعت قبل تو آبگرم خیس کردیم و آبش و دور ریختیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم...حالا با دو تا لیوان آب میزاریم بپزه و نیم پز که شد برنج و کمی نمک دیگه میزنیم و هم میزنیم و میذاریم مث کته بپزه...

جوجه رو میشوریم و اگه خواستین مث من پوستش و میکنین و شکمش و حسابی زعفرون و رب انار میمالیم...سطح بیرونیش هم با برس از سس "مخلوط زعفرون و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل" میزنیم و تو شکمش هم با مخلوط"سرخ کرده پیازداغ و کشمش و گردو و گوجه خشک و دارچین وکمی رب انار و نمک و فلفل و زعفرون"(اوووووووووم چه شود!!!)پر میکنیم و شکم عزیزشو با نخ و سوزن میدوزیم.(چقدر سنگدلم!)

پاهاشو با نخ به هم گره میزنیم و با چنگال همه جاشو سوراخ میکنیم(بدبخت خانوم مرغه!!!) و

1_میزنینم سر سیخ جوجه گردون فر و با دمای 190 درجه حدود 50 دقیقه میپزیمش و میذاریمش لای پلو و در آخر این شکلی میشه!

2_میزاریم تو یه پیرکس مناسب و اطرافش روغن و هر سبزیجاتی خواستین میریزین و روش فویل میکشین.با چنگال چند تا سوراخ روش درست میکنیم و تو فر 180 درجه یکساعت میپزیمش...یک ربع آخر فویل و بر میداریم که روی جوجه هم برشته بشه!

****در روش جوجه گردان فر...حتما هر 15 دقیقه یکبار از سس بالا با برس روی مرغ بمالید تا خشک نشه...

3_حتی تو قابلمه و روی گاز هم میتونن بپزینش....فقط یک و نیم ساعت باشه  و با حرارت ملایم و کمی آب و روغن و پیاز اطرافش بریزین...اینم شکل ورژن قابلمه ایش!!!

4_تو ماکروفر هم تنظیم کنین رو حالت chiken و وزن مرغ و بزنین و روی پیرکس هم یک تیکه فویل کوچیک بذارین و ... مشکل حله دیگه!

و......تموم شد دیگه منتظر چی هستین؟؟!!

خوشتون اومد؟نوش جونتون




برچسب ها : دمی باقالی , جوجه بریان , جوجه شکم پر , مرغ تو فر , مرغ بریان , مرغ تو ماکروفر , مرغ شکم پر ,
دسته بندی : سفره افطارى , غذاهاى سنتى , غذاهایى با مرغ , فوتاى كوزه گرى , پلوها ,
تاریخ: 07:54 ق.ظ - شنبه 9 دی 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :