تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای گلم....

بازم اومدم با ادامه خوراکیهای خوشمزه...و امروز با یه کتلت خوشمزه ابتکاری اومدم...

این غذا واسه بچه های مشکل پسند تو غذا خوردن و  اونایی که ماهی و بوی بخصوصش و تو غذا دوست ندارن عالیه...چون اصلا متوجه وجودش تو این کتلت نمیشن

سیب زمینی پخته:2 عدد متوسط

 و اما مواد لازم:

 

گوشت فیله ماهی:250 گرم

سیر : 3 حبه

تخم مرغ:2 عدد

پنیر پیتزا یا پارمسان :3 قاشق غذاخوری

زعفرون:2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل وزردچوبه و پودر تخم گشنیز و دارچین:مقداری

........

تمام کارش اینه که سیب زمینی های پخته رو خورد میکنیم و همراه بقیه مواد میریزیم تو غذاساز و خوب مخلوطشون میکنیم.تو تابه روغن میریزیم وقتی داغ شد مواد و پهن میکنیم تو تابه .دو طرفش باید کاملا برشته و طلایی بشه.

البته میتونین تو یه ظرف تفلون یا پیرکس مخصوص فر روغن بریزن و مواد رو با قطر نه خیلی زیاد به شکلای دلخواهتون توش بریزین و با حرارت 170 درجه به مدت 20 تا 30 بزارین تو فر...حواستون باشه برشته بشه نه اینکه بسوزه!!!!

حالا به هر شکلی که دوست دارین...من یه ماهی بزرگ و دو تا قلب درست کردم

نوش جون همه تون

*دوستای گلم اگه این غذا رو به کوچولوهاتون هم میدین خیلی مواظب وجود تیغ های ماهی تو گوشت فیله باشین...من واسه اینکه خیالم راحت باشه از شیرماهی استفاده کردم که تیغای درشت و کمی  داره....




برچسب ها : کوکو ماهی , کتلت ماهی , سیب زمینی , ماهی ,
تاریخ: 04:55 ب.ظ - یکشنبه 26 آذر 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :