تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم....ببخشید دیر آپ کردم...زیرا!....رفته بودیم شیراز خونه بابا جونم اینا!

امروز یه کاپ کیک عصرونه مناسب فصل آوردم و خب یکم ولنتاینی!!!که خداییش خودمم فکر نمیکردم انقدر خوشمزه بشه !

این دستور و از سایت عالی دوست عزیزم قناد باشی یاد گرفتم و خودم هم یه خورده دستکاریش کردم تا شد اینی که میبینین!

مواد لازم:

یک و نیم پیمانه آرد

یک چهارم پیمانه کره به دمای محیط رسیده

دو عدد تخم مرغ هم دمای محیط

سه چهارم پیمانه پوره کدو حلوایی(به روش بخار پز کردن یا تو فویل بپیچین 40 دقیقه بزارین تو فر 180 درجه)

یک پیمانه پودر شکر

یک چهارم پیمانه پودر کاکائو
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر+نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری پودر دارچین

 

روش تهیه:

اول از همه فر و با دمای 180 درجه روشن کنین و تو 14 تا قالب کیک فنجونی کپسول کاغذی میذارین

حالا مواد خشکمون و (آرد و بکینگ پودر و دارچین و جوش شیرین و پودر کاکائو)تو یه ظرف با هم مخلوط و الک میکنیم

حالا کره و شکر و خوب میزنیم تا سبک و پفکی بشه و تخم مرغا رو تک تک اضافه میکنیم و خوب با درجه متوسط همزن مخلوط میکنیم....بعد یه مقدارمخلوط آرد اضافه میکنیم و یه مقدار پوره کدو....با آرد شروع میکنیم و با آرد هم تموم میکنیم.....فقط زیاد مواد و هم نزنین که پف کیک میخوابه....من به خاطر این که بوی کدو تو کیک معلوم نشه کاکائو اضافه کردم و دارچین رو هم با پوره کدو مخلوط کردم....شما میتونین این کارا رو نکنین!

حالا تو هر قالب کیک دو سه قاشق مواد میریزیم ...اگه مواد اضافه اومد تعداد قالبها رو بیشتر کنین نه مواد تو کپسولها رو...چون پف میکنه و از قالب سر ریز میشه!

خیلی زوووووووود و بعد از 8 تا 10 دقیقه کیکای خوشکلتون آماده اند....تستش کنین و اگه پخته بود بذارین روی توری سیمی تا خنک بشن و بعد در کنار خونواده تون نوش جون کنین و لذت ببرین!

و البته واسه ولنتاین میتونین با شکلات یا گاناش تزینشون کنین و از قلبای پاستیلی و شکلاتی واسه عشقولانه شدنش کمک بگیرین!

 




برچسب ها : کاپ کیک , کدو حلوایی , کاپ کیک کاکائویی , کیک فنجانی , کیک سریع , کاپ کیک ولنتاین ,
دسته بندی : میز عصرانه , كیك و نان , من در آوردى ها! , مناسبت هاى خاص ,
تاریخ: 01:43 ق.ظ - جمعه 15 دی 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :