تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام به دوستای خوبم:

با اینکه هنوز خیلی تا ولنتاین مونده اما مدتیه دارم بین کیکایی که بلدم میگردم تا یه خوشگلشو واسه روز عشقانتخاب کنم و دیروز هم تصمیم گرفتم باز یه کیک جینگیلی درست کنم که اگه خوب شد بره تو منو ولنتاینم!!!! ولی..... نه آرد زیادی داشتم و نه شیر!

از اونجایی که تو وبلاگ دوست عزیزم (یک میز با 4 آشپز)دستور تهیه کیک انار و دیده بودم با کمی تغییر این کیک ساده و خوشمزه و ملوس و پختم

مواد لازم:

آرد:یک لیوان(250 گرم)

روغن:250 میلی لیتر

شکر:نصف لیوان(100 گرم)

تخم مرغ:3 عدد

بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری

شربت گل سرخ یا آب انار شیرین شده:نصف لیوان

پودر ژله هلو یا انار:یک بسته 100 گرمی

برای تزیین:

یک بسته کرم شانتی سفید + یک لیوان آب انار شیرین شده با شکر

روش تهیه:

همه مواد خشک و(آرد و بکینگ پودر و پودر ژله) بجز شکر و وانیل با هم مخلوط میکنیم..تخم مرغا رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا پف کنن...به تخم مرغا روغن مایع رو اضافه میکنیم و باز هم میزینیم...حالا آروم آروم مقداری مواد خشک و کمی شربت گل یا آب انار و به تخم مرغا اضافه میکنیم و هم میزنیم....دوباره مواد خشک و باز شربت و ......مواد خشک و بیشتر میریزیم و آروم هم میزینیم تا غلظت مایه به حد ماست غلیظ زده شده برسه...

فر رو روی 180 درجه گرم میکنیم و تو قالبی که چرب کردیم و آرد پاشیدیم مایه رو میریزیم و واسه 45 تا 50 دقیقه تو فر میذاریم..

بعد رو توری فلزی خنک میشه و بعدش هم تزیین!

میتونین تو ماکروفر با توان 100 درصد به مدت 9 الی 10 دقیقه تا وقتی تستر تمیز بیرون بیاد بپزینش..کاری که خودم کردم و البته قالبم سیلیکونی بود...وقتی با ماکروفر پخته شه رنگ صورتیش قشنگتره و خیلی نرم و لطیفتره...

بافت این کیک فوق العاده اسفنجی و معرکه ست...لطیف ترین کیکیه که تا حالا خوردین...ما که خیلی خوشمون اومد

کرم شانتی رو با یه لیوان آب انار (که با مقداری شکر شیرین شده) به مدت 7 الی 8 دقیقه با سرعت متوسط همزن میزنیم و فرم که گرفت آماده تزیین کردنه!

از اینجاش دیگه خودتون بمونین و عشقتون و هنرتون!

!(به یلدا که نرسیدم ولی واسه ولنتاین دست پر میام دوستای خوبم....)!

پیشاپیش ولنتاینتون مبارک......نوش جون همه تون!




برچسب ها : کیک ژله ای , کیک فوری , کیک اسفنجی , ولنتاین , کیک ولنتاین ,
دسته بندی : میز عصرانه , كیك و نان , من در آوردى ها! , مناسبت هاى خاص , آموزش تزیین ,
تاریخ: 04:47 ب.ظ - چهارشنبه 6 دی 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :