تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای گلم.

 بابت تاخیر دو هفته ایم عذر میخوام.چون همش سفر بودیم و مهمون داری و مشغله های خیر که واقعا نتونستم خودمو به فضای مجازی دوستانه مون برسونم

 اول از همه روز عشق به همه مبارک و البته عکسای خوشگل غذاهای اونروزو هم تو پست بعدی حتما مفصل بهتون ارایه میدم.

بعدش هم میریم سر غذای جنوبی امروزمون و جالبه که به تازگی جای خودشو خییییلی بین غذاهای لذیذ و فوری هر سنی به خصوص بین جوونا باز کرده!و البته کلی هم برای تقویت بدن مفیده!

فلافل لبنانی یا بندری یا یوگا یا عربی و یا آبادانی و....هزار تا اسم ولی با یه مزه عااالی!

علاقه شدید من به فلافل بعد از ازدواج و ساکن شدنم تو یه شهر خوب جنوب شروع شد و همونطور که میبینین داره به جاهای خوبش هم میرسه....این غذا یه نمونه شه!

با تشکر ویژه از جاری خوبم که این روش و یادم داد و واقعا هم خوب شد

خب خیلی حرف زدم بریم سر دستور تهیه اش!

مواد لازم:

نخود خیس کرده :2 لیوان

پیاز متوسط:یک عدد

سیر:2 حبه

ادویه فلافل:2 قاشق چایخوری(اگه نداشتین کمی آویشن و زیره سبز و کاری و دارچین و فلفل قرمز و با هم مخلوطکنین.از هر کدوم یه نوک قاشق!)

جعفری ساطوری:یک مشت!

آب:یک سوم لیوان

بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل:به میزان لازم(ترجیحا فلفل قرمز زیاد بریزین!!!!)

نخودها رو 24 ساعت تو آب ولرم خیس میکنیم و در این مدت 4 با آبش و عوض میکنیم.

حالا نخود و سیر و پیاز و دو راه با سایز درشت چرخ گوشت چرخ میکنیم تا له له نشه و کمی زبری داشته باشه بعد آب رو بهش اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.

یا میتونین نخود و پیاز و سیر و ادویه ها و بکینگ پودر و آب رو و تو غذاساز بریزین و انقدر میکسش کنین که پوره نباشه و باز کمی دونه زبر تو دست بیاد.

حالا جعفری ساطوری رو به مواد اضافه میکنیم و باز کمی چنگ میزنیم تا مواد به خورد هم برن.

مایه رو یک ساعت تو یخچال میزاریم تا مزه یکنواختی پیدا کنه.

اگه قالب مخصوص فلافل ندارین میتونین از مواد به اندازه نارنگی گوچیک بردارین کف دستتون گرد یا کمی پهنش کنین و تو روغن سرخ کنین.

اما فروشگاه های لوازم آشپزخونه و لوازم قنادی قالب مخصوص فلافل و دارن که یا فلزیه یا پلاستیکی و کار باهاشون هم خیلی راحته.مث این:

حالا اگه قالب دارین قالب فلافل و چرب میکنیم و یه قاشق از مواد و توش میریزیم.وسطش هم یه سوراخ میکنیم که فلافل مغزپخت بشه و توی روغن داغ و فراوون سرخشون میکنیم تا طلایی تیره بشه.

نوش جونتون دوستای گلم




برچسب ها : طرز تهیه فلافل , فلافل لبنانی , فلافل آبادان , فلافل خانگی ,
دسته بندی : غذاهای مجردی , فست فود , غذاهاى گیاهى , اردور و كاناپه , پیش غذاها , غذاهاى محلى , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 04:54 ب.ظ - پنجشنبه 26 بهمن 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :