تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام به همه دوستای خوبم:

با خرید عید و خونه تکونی چه طورین؟؟خوش میگذره ایشالله؟!

منم انقدر تو خونه تکونی و کارای دیگه سرگرمم که نمیرسم زیاد به دوستای گلم سر بزنم و امیدوارم که ازم دلخور نشین و باز دعوام نکنین!!!

حالا یه غذای خوشمزه یا پیش غذای اشتها آور و بهتون معرفی میکنم که تو این روزا وقتتون و زیاد نمیگیره و شدیدا هم خوشمزه ست!

دوستای گل آذربایجانی مون بهش میگن "قارنی یاریخ":

و اما مواد لازم:

بادمجان متوسط:2 عدد

گوشت چرخکرده:250 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

سیر:2 حبه

فلفل دلمه ای خرد شده: نصف پیمانه

قارچ خرد کرده:نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی:دو قاشق پر

زعفران دم کرده:دو سه قاشق چایخوری

ادویه ها شامل(نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر زنجبیل و پودر تخم گشنیز):به میزان لازم

روش تهیه:

بادمجانها رو میشوریم و به صورت راه راه پوست میگیریم.

به مدت یک ربع توی آب نمک رقیق میخوابونیم تا هم تلخیش بره و هم روغن کمتری جذب کنه.

تو ماهیتابه گریل کمی روغن میریزیم و بادمجونا رو خوب سرخ میکنیم تا کمی نرم بشه.

تو این فاصله پیاز و خورد میکنیم و سرخ میکنیم و سیر و بعد گوشت و بهش اضافه میکنیم .

 وقتی گوشت سرخ شد فلفل دلمه ای و قارچ و اضافه میکنیم و شعله رو کمی بیشتر میکنیم تا قارچها زیاد آب نیندازن.  حالا ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و رب و به ماهیتابه اضافه میکنیم.

کمی تفت میدیم تا مواد خوب به خورد هم برن و کمی نرم و آبدار باشن.

حالا بادمجونای سرخ شده رو رو تخته آشپزخونه میذاریم و از طول شکافی بهش میدیم ولی نه سرتاسر که خیلی باز نشه!

با قاشق و کمی فشار جای مواد و تو شکم بادمجون باز میکنیم و مواد و میریزیم تو شکم بادمجونا.

انقدری بریزین که از شکمش خیلی بیرون نزنه .

کمی از مواد و نگه میداریم و نصف استکان آب توش میریزیم و یه جوش که خورد آآآآآآآآروم بادمجونا رو تو تابه میذاریم و در تابه رو میبندیم واسه 10 دقیقه تا بادمجونا کاملا پخته و لذیذ بشن.....

به توضیحات دور و درازش نگاه نکنین چون نیم ساعت هم وقتتون و نمیگیره و بهتره که با نون خورده بشه چون کالری این غذا کمی بالاست....

بعدش برین سراغ خونه تکونی و انقدر خونه تون و بتکونین تا کالریش بسوزه و شب عیدی چاق نشین دوستای گلم!

 




دسته بندی : غذاهای مجردی , غذاهایى با گوشت , پیش غذاها , غذاهاى محلى ,
تاریخ: 10:18 ب.ظ - سه شنبه 15 اسفند 1391 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :