تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم....

مرغ و خروس و اردک.....عید همه مبارک

(ببخشید که دیر تبریک میگما!!!)

اومدم که اولین پست سال 92 رو هم بذارم که پارسال تا حالا ندیده بودمتون!

حتما میگین:وااااای باز مرغ شکم پر!؟

ولی دو تا دلیل داره این پستای مرغی!

اولیش اینه که خیلیا واسه مهمونیاشون ترجیح میدن ریسک نکنن و با طبخ مرغ خیال خودشون هم از بابت دردسرای خورشت ها راحته!

و دلیل دومم هم اینه که یکی از اقوام همسری به تازگی مرغداری و کشتارگاهشو زدن و لذا ما از نظر مرغ و البته جوجه بیمه دائم داریم!

بگذریم.....

این مرغ شکم پر طعم فوق العاده لذیذی داره و اولین پست سال جدید و باز با مرغ گرامی شروع میکنیم!

مرغ و طبق معمول با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم ولی نذارین از هم بپاشه

از قابلمه بیارین بیرون تا خنک بشه....تو این فاصله پیاز داغ خوشرنگ بگیرین و گردوی خورد کرده و کشمش و آلو بخارا رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.حالا سه چهار قاشق رب انار ملس به مواد اضافه کنین و سه چهار دقیقه دیگه رو شعله ملایم بزارین و نمک و فلفل بهش اضافه کنین

حالا از مواد قاشق قاشق بردارین و آروم تو شکم مرغو پر کنین و روی مرغ کره و محلول زعفرون بریزین.

چند دقیقه به مرغ استراحت بدین و بعد سرخش کنین یا تو فر 200 درجه حدود 10 تا 15 دقیق بزارین تا برشته و خوشرنگ بشه...

اون گل رز رو هم با سیب زمینی درست کردم و تو روغن فراوون سرخش کردم....

این نهار روز سالگرد ازدواجمون بود

همیشه بهاری باشین دوستای گلم...




دسته بندی : غذاهایى با مرغ , غذاهاى فانتزى , آموزش تزیین ,
تاریخ: 04:20 ب.ظ - شنبه 17 فروردین 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :