تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم....

امروز با یه غذای خوشمزه شمالی اومدم که میدونم اکثرا باهاش آشنایی کامل دارین و هر کسی مناسب ذائقه خونواده اش اونو طبخ میکنه....اینم ورژن قاشق طلا (که فکر میکنم معمول ترین روش پختشه)

میرزا قاسمی:

واسه درست کردن این غذای خوشمزه به اینا احتیاج دارین:

بادمجان متوسط:دو سه عدد

گوجه فرنگی:سه عدد

سیر:5 حبه(هر چی بیشتر....خوشمزه تر!)

تخم مرغ:دو عدد

نمک و فلفل و روغن:به مقدار لازم

اینم روش پختش:

اول بادمجونا و گوجه ها رو خوب بشورین و کباب شون کنین.میتونین از کباب پز یا باربیکیو یا حتی گاز کمک بگیرین.

کافیه یه شعله پخش کن بزارین رو شعله گاز و بادمجون و گوجه ها رو بچینین روش و زیر گاز و با شعله متوسط روشن کنین.مث شکل:

 

حدود بیست دقیقه یا بیشتر باید کباب بشن تا نرم بشن.تو این مدت باید بچرخونین شون تا همه جاشون یکسان کباب بشه.گوجه ها ولی زودتر میپزن!

حالا گوجه ها رو پوست بکنین و بادمجونا رو تو یه کاسه آب سرد بندازین.اینجوری هم خنک میشن و هم پوستشون کامل کنده میشه.

حالا بادمجونا رو با چاقو به تکه های درشت خورد کنین.گوجه ها رو هم همینطور!

سیر رو هم حتما بکوبین و تو قابلمه با کمی روغن تفت بدین تا فقط عطرش در بیاد....به به!

حالا زردچوبه و نمک و فلفل و به سیر اضافه کنین و یه تفت بدین و بعد بادمجون و گوجه ها رو بریزین تو قابلمه و با کمی آب بذارین نیم ساعت بپزه.و بعد نوبت تخم مرغه!

واسه اضافه کردن تخم مرغ دو راه دارین:

اول اینه که دو تا تخم مرغو تو یه کاسه بشکنین و با چنگال خوب هم بزنین و بریزین تو قابلمه و تند تند هم بزنین تا غذا حالت یکنواختی پیدا کنه

راه دوم هم اینه که یه خورده  روغن و سیر کوبیده بریزین تو یه تابه و با کمی زردچوبه مخلوط کنین و بهد تخم مرغا رو تک تک تو تابه بشکونین و هم بزنین تا سرخ بشن و چند دقیقه مونده به سرو غذا به مخلوط بادمجون و گوجه  اضافه کنین .

وقتی کمی پخت و غذا روغن انداخت ......میرزا قاسمی تون حاضره!به همین سادگی

نوش جونتون دوستای گلم

*این غذا بهتره تو قابلمه سفالی یا مسی تهیه بشه...خیلی خوشمزه تر میشه

 

 




برچسب ها : میرزا قاسمی , طرز تهیه میرزا قاسمی , غذا با بادمجون , غذای شمالی , غذای بدون گوشت , گوجه فرنگی , تخم مرغ ,
دسته بندی : غذاهاى سنتى , غذاهاى گیاهى , غذاهاى محلى , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 09:04 ق.ظ - شنبه 28 اردیبهشت 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

نمایش نظرات 1 تا 30
 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :