تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستان!

اگه شما هم مث من عاشق استیک و غذاهای جنگولکی هستین.....پس بزن بریم:

مواد لازم برای خوشمزه ترین استیک خونگی!:

فیله راسته گوساله:2 عدد

روغن زیتون خالص:100 گرم

آبلیمو:3 قاشق

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر:متناسب با ذائقه

مواد لازم سس قارچ:

سس سفید:یک لیوان

پیاز رنده شده:یک عدد

کره:50گرم

قارچ:8 عدد

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه باربیکیو:به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت و استیکی میبرین(به ضخامت 10 تا 15 میلیمتر)

با بیفتک کوب خوب میکوبینش تا به ضخامت نیم سانت برسه.

با روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر و آبلیمو و نمک مارینیدش میکنین و واسه 24 ساعت میذارین تو یخچال تا خوب مزه بگیره.

حالا تو تابه استیک یا هر تابه نچسبی کمی روغن بریزین و بزارین خوب گرم بشه.

یه تیکه استیک و بزارین تو تابه با حرارت متوسط تا گوشت سرخ بشه و آب نندازه.

گوشتا رو تک تک سرخ کنین چون اگه با هم بزارین تو تابه آب میندازن و سفت میشن.

هر طرفش و 4 دقیقه سرخ کنین و تو این فاصله برین سراغ سس قارچ:

واسه درست کردن سس قارچ اول باید سس سفید درست کنین.

50 گرم کره و یه قاشق غذا خوری پر آرد سفید و رو حرارت تفت بدین تا بوی خامی آرد بره.بعد سه چهارم لیوان شیر و کم کم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا آرد گوله گوله نشه.نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه باربیکیو بهش اضافه کنین و شعله گاز و خیلی کم کنین .

تو یه تابه کوچیک پیاز و رنده کنین و با کره کمی تفتش بدین و قارچ های ورقه شده رو بهش اضافه کنین و خوب سرخش کنین.

حالا قارچ و با سس سفید مخلوط کنین و بزارین 3 دقیقه با حرارت کم این سس جا بیفته.

استیک با سس قارچ تون آماده ست.....نوش جونتون




برچسب ها : استیک , طرز تهیه استیک , استیک با سس قارچ , سس قارچ , طرز پخت استیک , قارچ , استیک خوشمزه ,
دسته بندی : كباب و باربیكیو , غذاهایی با سیب زمینی , غذاهایى با گوشت ,
تاریخ: 03:05 ب.ظ - شنبه 14 اردیبهشت 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :