تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای گلم.خوبین؟

امروز یه دستور کالباس خونگی آوردم که بخاطر کمی وقتم. متن رو عینا از وبلاگ خانجون عزیز کپی کردم و عکس از کالباسی که خودم درست کردم و واقعا لذتش و بردم.با تشکر فراوون از دوست هنرمندم سلی جون.

 

مواد لازم :

سینه 1 مرغ متوسط چرخ شده

آرد : 2 قاشق غذاخورى پر

شیر خشك نیدو : نصف لیوان

پاپریكا

پودر سیر

پودر فلفل سیاه

پودر فلفل قرمز

پودر آویشن

پودر زنجبیل

پودر تخم گشنیز

ادویه هاى بالا هركدام 1 قاشق چایخورى

سیر تازه : 4 یا 5 حبه

جوز هندى و زنجبیل رنده شده مقدارى

جعفرى خشك : 1 قاشق چایخورى

نمك

یخ : 4 تكه قالب یخچالى

كیسه پخت غذاو مقدارى چسب نوارى شیشه اى

طرز تهیه : در ظرفى پودر شیر خشك و آرد را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

در ظرف مناسبى گوشت را ریخته و تمام ادویه ها و رنده شده ها(جوز هندى و زنجبیل) را اضافه كنید و

خوب مخلوط كنید.

پودر شیر و آرد مخلوط شده را در 3 مرحله به گوشت اضافه كنید و در هر مرحله با قاشق خوب مخلوط

كنید.

حالا تمام مواد را به همراه 4 تكه یخ در غذاساز ریخته و خوب میكس كنید تا خمیر نرم و یك‌دستى درست

شود.

در این مرحله می توانید هم از كیسه مخصوص پخت غذا و هم از سلفون استفاده كنید. من از  كیسه مخصوص پخت غذا

استفاده كردم.

پشت یك سینى کیسه پخت را كمى باز كنید و مواد را درون آن گذاشته و خوب مرتب كرده و به شكل رول

كالباس درآورید و چند دور نوار چسب را دور رول بپیچید و هر دور محكم بكشید كه موقع پخت تغییر شكل

ندهد.

دو سر کیسه پخت را گره بزنید و چند دور هم از طول و هم از 2 سر رول چسب را بپیچید.

ظرفى كه بتوانید رول را به شكل افقى در آن قرار دهید را تا نیمه از آب پر كنید و وقتى به جوش آمد رول را

افقى در آن گذاشته و 1 ساعت با حرارت متوسط بپزید. 

نكته :

اگر رول روى آب قرار گرفت به روش پخت دلمه ، بشقابى روى آن گذاشته تا همه مواد یكنواخت پخته

شود.

بعد از پخت بگذارید كمى خنك شود و بعد چسب ها را ببرید و با همان کیسه در یخچال گذاشته تا كاملا

سرد شود و موقع برش زدن خرد نشود.

مى توان براى تزیین مقدارى پسته را با گوشت مخلوط كنید




دسته بندی : فست فود , غذاهایى با مرغ , اردور و كاناپه , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 10:28 ب.ظ - دوشنبه 27 خرداد 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :