تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم....

امروز با یه غذای خوشمزه شمالی اومدم که میدونم اکثرا باهاش آشنایی کامل دارین و هر کسی مناسب ذائقه خونواده اش اونو طبخ میکنه....اینم ورژن قاشق طلا (که فکر میکنم معمول ترین روش پختشه)

میرزا قاسمی:

واسه درست کردن این غذای خوشمزه به اینا احتیاج دارین:

بادمجان متوسط:دو سه عدد

گوجه فرنگی:سه عدد

سیر:5 حبه(هر چی بیشتر....خوشمزه تر!)

تخم مرغ:دو عدد

نمک و فلفل و روغن:به مقدار لازم

اینم روش پختش:

اول بادمجونا و گوجه ها رو خوب بشورین و کباب شون کنین.میتونین از کباب پز یا باربیکیو یا حتی گاز کمک بگیرین.

کافیه یه شعله پخش کن بزارین رو شعله گاز و بادمجون و گوجه ها رو بچینین روش و زیر گاز و با شعله متوسط روشن کنین.مث شکل:

 

حدود بیست دقیقه یا بیشتر باید کباب بشن تا نرم بشن.تو این مدت باید بچرخونین شون تا همه جاشون یکسان کباب بشه.گوجه ها ولی زودتر میپزن!

حالا گوجه ها رو پوست بکنین و بادمجونا رو تو یه کاسه آب سرد بندازین.اینجوری هم خنک میشن و هم پوستشون کامل کنده میشه.

حالا بادمجونا رو با چاقو به تکه های درشت خورد کنین.گوجه ها رو هم همینطور!

سیر رو هم حتما بکوبین و تو قابلمه با کمی روغن تفت بدین تا فقط عطرش در بیاد....به به!

حالا زردچوبه و نمک و فلفل و به سیر اضافه کنین و یه تفت بدین و بعد بادمجون و گوجه ها رو بریزین تو قابلمه و با کمی آب بذارین نیم ساعت بپزه.و بعد نوبت تخم مرغه!

واسه اضافه کردن تخم مرغ دو راه دارین:

اول اینه که دو تا تخم مرغو تو یه کاسه بشکنین و با چنگال خوب هم بزنین و بریزین تو قابلمه و تند تند هم بزنین تا غذا حالت یکنواختی پیدا کنه

راه دوم هم اینه که یه خورده  روغن و سیر کوبیده بریزین تو یه تابه و با کمی زردچوبه مخلوط کنین و بهد تخم مرغا رو تک تک تو تابه بشکونین و هم بزنین تا سرخ بشن و چند دقیقه مونده به سرو غذا به مخلوط بادمجون و گوجه  اضافه کنین .

وقتی کمی پخت و غذا روغن انداخت ......میرزا قاسمی تون حاضره!به همین سادگی

نوش جونتون دوستای گلم

*این غذا بهتره تو قابلمه سفالی یا مسی تهیه بشه...خیلی خوشمزه تر میشه

 

 




برچسب ها : میرزا قاسمی , طرز تهیه میرزا قاسمی , غذا با بادمجون , غذای شمالی , غذای بدون گوشت , گوجه فرنگی , تخم مرغ ,
دسته بندی : غذاهاى سنتى , غذاهاى گیاهى , غذاهاى محلى , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 10:04 ق.ظ - شنبه 28 اردیبهشت 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

سلام دوستان!

اگه شما هم مث من عاشق استیک و غذاهای جنگولکی هستین.....پس بزن بریم:

مواد لازم برای خوشمزه ترین استیک خونگی!:

فیله راسته گوساله:2 عدد

روغن زیتون خالص:100 گرم

آبلیمو:3 قاشق

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر:متناسب با ذائقه

مواد لازم سس قارچ:

سس سفید:یک لیوان

پیاز رنده شده:یک عدد

کره:50گرم

قارچ:8 عدد

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه باربیکیو:به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت و استیکی میبرین(به ضخامت 10 تا 15 میلیمتر)

با بیفتک کوب خوب میکوبینش تا به ضخامت نیم سانت برسه.

با روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر و آبلیمو و نمک مارینیدش میکنین و واسه 24 ساعت میذارین تو یخچال تا خوب مزه بگیره.

حالا تو تابه استیک یا هر تابه نچسبی کمی روغن بریزین و بزارین خوب گرم بشه.

یه تیکه استیک و بزارین تو تابه با حرارت متوسط تا گوشت سرخ بشه و آب نندازه.

گوشتا رو تک تک سرخ کنین چون اگه با هم بزارین تو تابه آب میندازن و سفت میشن.

هر طرفش و 4 دقیقه سرخ کنین و تو این فاصله برین سراغ سس قارچ:

واسه درست کردن سس قارچ اول باید سس سفید درست کنین.

50 گرم کره و یه قاشق غذا خوری پر آرد سفید و رو حرارت تفت بدین تا بوی خامی آرد بره.بعد سه چهارم لیوان شیر و کم کم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا آرد گوله گوله نشه.نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه باربیکیو بهش اضافه کنین و شعله گاز و خیلی کم کنین .

تو یه تابه کوچیک پیاز و رنده کنین و با کره کمی تفتش بدین و قارچ های ورقه شده رو بهش اضافه کنین و خوب سرخش کنین.

حالا قارچ و با سس سفید مخلوط کنین و بزارین 3 دقیقه با حرارت کم این سس جا بیفته.

استیک با سس قارچ تون آماده ست.....نوش جونتون




برچسب ها : استیک , طرز تهیه استیک , استیک با سس قارچ , سس قارچ , طرز پخت استیک , قارچ , استیک خوشمزه ,
دسته بندی : كباب و باربیكیو , غذاهایی با سیب زمینی , غذاهایى با گوشت ,
تاریخ: 04:05 ب.ظ - شنبه 14 اردیبهشت 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

سلام دوستای خوبم...با هوای خوب اردیبهشت چطورین؟

هر چی خواستم این پست و زودتر بذارم نشد...بازم دیر آپش کردم...چون عکس هاش و گم کرده بودم....

این هم از سفره هفت سین 92 ما ... چون از قبل عید رفتیم مسافرت فقط خواستم یه هفت سین تو خونه پهن باشه و گرنه بیشتر رنگ و لعابش میدادم...

 

اینم از نمای دیگه:

این هم چند تا عکس از شهرای زیبای شمال کشور که همشون هنر عکاسی خودمه!

پارک جنگلی سوادکوه

نمایی از شهر رامسر

نمای دیگه از داخل تله کابین رامسر

روستای اوزود(یه روستای قشنگ بالای یه کوه بلند که خیلی از ساری دور نیست!)

اینم پسر گلم وقتی داشت تو پارک سواد کوه قدم میزد

جای همه تون خالی بود...

اینم یه پست بی ربط به آشپزی!




برچسب ها : مسافرت , هفت سین ,
دسته بندی : مناسبت هاى خاص , آموزش تزیین ,
تاریخ: 07:57 ق.ظ - دوشنبه 9 اردیبهشت 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :