تبلیغات
قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من!

 

سلام دوستای خوبم.....حال و احوالتون خوبه ایشالله؟

مدتیه میخوام دستور یه کیک فوری و خوشمزه و مهمتر از همه بدون نیاز به فر رو براتون بذارم اما نمیشد!

این دستور رو از دوستای خوبم حمیده و حدیثه تو وبلاگ شور و شیرین یاد گرفتم و یه کوچولو تغییرش دادم ولی عالی بود و تحسین همه رو برانگیخت!!!!

پیشاپیش از کیفیت پایین عکسام عذر میخوام!

واسه درست کردنش به اینا احتیاج دارین:

آرد سفید:8 قاشق غذا خوری

شکر:8 قاشق غذا خوری

شیر: 10 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:2 عدد

پودر کاکائو:3 قاشق یا یک بسته کوچک هات چاکلت

روغن مایع:6 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی:مقداری

لیوان نشکن: 10 عدد!!!

اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم وبا چنگال میزنیم وبعد

روغن وشیر رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.

بعد در یک قابلمه اب میزیم تا به جوش بیاد .مواد و توی فنجان یا لیوانی که چرب شده و مطمئن هستید اگه تو

گرما باشه  نمیشکنه میریزیم وشکلات چیپسی ها رو روی مواد میذاریم.لیوان ها رو تک تک تو آب جوش میگذاریم .شعله را کم کرده و روش دم کنی میزاریم.

به مدت 20 دقیقه .بعد از 20 دقیقه شعله رو خاموش کرده به مدت 10 دقیقه به همان حالت بمونه وبعد کیک اماده است

لیوان هارا از ظرف بیرون می آریم و با چاقو دور کیک و آزاد میکنیم و کیکا رو قلمبه در میاریم و میذاریم تو ظرف سرو....به به

هم داغه و هم طعم شکلات آب شده ی توش آدمو می بره تا بهشت!

نمونه دیگه این کیک و به صورت ابر و باد.... دورنگ ساده و کاکائویی درست کردم وبا همین مقدار مواد ولی یکجا تو قابلمه چدنی که چرب کرده بودم ریختم و به مدت 40 دقیقه با شعله کم اجاق گاز دم کردمش و این شد که میبینین....مزه اش هم عالی بود...باور کنین




برچسب ها : کیک بدون فر , کاپ کیک , کیک قابلمه ای , کیک با اجاق گاز , کیک فوری ,
دسته بندی : میز عصرانه , كیك و نان ,
تاریخ: 04:28 ب.ظ - جمعه 31 خرداد 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

سلام دوستای گلم.خوبین؟

امروز یه دستور کالباس خونگی آوردم که بخاطر کمی وقتم. متن رو عینا از وبلاگ خانجون عزیز کپی کردم و عکس از کالباسی که خودم درست کردم و واقعا لذتش و بردم.با تشکر فراوون از دوست هنرمندم سلی جون.

 

مواد لازم :

سینه 1 مرغ متوسط چرخ شده

آرد : 2 قاشق غذاخورى پر

شیر خشك نیدو : نصف لیوان

پاپریكا

پودر سیر

پودر فلفل سیاه

پودر فلفل قرمز

پودر آویشن

پودر زنجبیل

پودر تخم گشنیز

ادویه هاى بالا هركدام 1 قاشق چایخورى

سیر تازه : 4 یا 5 حبه

جوز هندى و زنجبیل رنده شده مقدارى

جعفرى خشك : 1 قاشق چایخورى

نمك

یخ : 4 تكه قالب یخچالى

كیسه پخت غذاو مقدارى چسب نوارى شیشه اى

طرز تهیه : در ظرفى پودر شیر خشك و آرد را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

در ظرف مناسبى گوشت را ریخته و تمام ادویه ها و رنده شده ها(جوز هندى و زنجبیل) را اضافه كنید و

خوب مخلوط كنید.

پودر شیر و آرد مخلوط شده را در 3 مرحله به گوشت اضافه كنید و در هر مرحله با قاشق خوب مخلوط

كنید.

حالا تمام مواد را به همراه 4 تكه یخ در غذاساز ریخته و خوب میكس كنید تا خمیر نرم و یك‌دستى درست

شود.

در این مرحله می توانید هم از كیسه مخصوص پخت غذا و هم از سلفون استفاده كنید. من از  كیسه مخصوص پخت غذا

استفاده كردم.

پشت یك سینى کیسه پخت را كمى باز كنید و مواد را درون آن گذاشته و خوب مرتب كرده و به شكل رول

كالباس درآورید و چند دور نوار چسب را دور رول بپیچید و هر دور محكم بكشید كه موقع پخت تغییر شكل

ندهد.

دو سر کیسه پخت را گره بزنید و چند دور هم از طول و هم از 2 سر رول چسب را بپیچید.

ظرفى كه بتوانید رول را به شكل افقى در آن قرار دهید را تا نیمه از آب پر كنید و وقتى به جوش آمد رول را

افقى در آن گذاشته و 1 ساعت با حرارت متوسط بپزید. 

نكته :

اگر رول روى آب قرار گرفت به روش پخت دلمه ، بشقابى روى آن گذاشته تا همه مواد یكنواخت پخته

شود.

بعد از پخت بگذارید كمى خنك شود و بعد چسب ها را ببرید و با همان کیسه در یخچال گذاشته تا كاملا

سرد شود و موقع برش زدن خرد نشود.

مى توان براى تزیین مقدارى پسته را با گوشت مخلوط كنید




دسته بندی : فست فود , غذاهایى با مرغ , اردور و كاناپه , فوتاى كوزه گرى ,
تاریخ: 10:28 ب.ظ - دوشنبه 27 خرداد 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

سلام دوستای خوبم.

بعد از مدتی که به خاطر پاره ای از مسایل نتونستم بیام در خدمتتونمو چون وقتم کمه فقط دستور تهیه این کوکوی خوشمزه رو میذارم و امیدوارم ازش لذت ببرین

مواد لازم:

سبزی کوکو نگینی شده:نیم کیلو(تره جعفری گشنیز و اسفناج (کمی ریحان و دو سه  تا برگ کاهو خوشمزه ترمیکندش))

تخم مرغ:دو سه تا

گردوی خرد کرده:یک مشت

زرشک:دو قاشق غذا خوری

بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودرتخم گشنیز و پودر سیر:به میزان لازم

روش تهیه:

سبزیها رو میشوریم و ریز خورد میکنیم و تو یه کاسه با نخم مرغا مخلوط میکنیم.

بعد گردو و زرشک و ادویه ها اضافه میکنیم.

تو ماهیتابه نچسب روغن میریزیم و وقتی داغ شد مایه کوکو رو یا به صورت یک جا و یا به صورت دایره دایره تو روغن میریزیم و سرخ میکنیم.وقتی دو طرفش سرخ شد برش میزنیم و .... نوش جان




برچسب ها : کوکو سبزی , طرز تهیه کوکو سبزی , غذای بدون گوشت , کوکو , کوکوی سبزی ,
دسته بندی : غذاهای مجردی , سفره افطارى , غذاهاى گیاهى , كوكو و كتلت و شامى ها , آموزش تزیین ,
تاریخ: 09:07 ق.ظ - دوشنبه 20 خرداد 1392 | نویسنده: آشپز قاشق طلا |


 

» دیزی ( جمعه 2 آبان 1393 )
» کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) ( دوشنبه 20 مرداد 1393 )
» کیک مرغ ( سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 )
» پیتزا کاپ ( یکشنبه 5 آبان 1392 )
» سفره افطاری به سبک قاشق طلا ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» توپک های لذیذ سیب زمینی ( چهارشنبه 2 مرداد 1392 )
» پیتزا تابه ای ( شنبه 22 تیر 1392 )

 


غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم!
من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه....
******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم...
saamkoochooloo.persianblog.ir
ممنون از همه تون
ایجاد کننده وبلاگ : آشپز قاشق طلا

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :