قاشق طلا..... آشپزخونه شلوغ پلوغ من! غذای خوب یک اثر هنریست که خالق آن سر انگشتان عاشق یک کدبانوست... سلام.من یه آشپز عاشق غذا پختن و دیزاین کردن غذا و البته خوردن غذا هستم! من یه مادر هستم و با وجود مشغله زیاد و وقت کمم باز سعی میکنم از لذت آشپزی دور نشم.البته این وبلاگ و با کمک همسر عزیزم و مخصوصا کارگردانی پسر خوشکلمون! راه انداختیم تا بتونیم یه سهم کوچیک تو عطر و بوی آشپزخونه های شما داشته باشیم.امیدوارم با راهنمایی ها و نظرای با ارزشتون بتونم هر روز یه غذای خوشمزه و یه طعم جدید و روی میز قاشق طلا بذارم.... در ضمن اگر از دستوری خوشتون اومد و خواستین ازش تو وبتون استفاده کنین حتما با درج نام و لینک قاشق طلا باشه.... ******راستی گاهی هم به وبلاگ پسر گلمون سری بزنین و خاطرات شیرین و بامزه اش و بخونین...جالبه!و البته با دیدن نظرای پر مهرتون خوشحالتر میشم... saamkoochooloo.persianblog.ir ممنون از همه تون tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com 2017-01-20T14:58:20+01:00 mihanblog.com دیزی 2014-10-24T19:19:41+01:00 2014-10-24T19:19:41+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/84 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبمغذای امروز تو این هوای خنک یا سرد پاییزی بینهایت میچسبه و البته خوشمزه و راحته....پس بسم اللهمواد لازمش هم ایناست:گوشت گوسفندی با چربی:به ازای هر نفر صد تا صد و پنجاه گرمترکیب نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز خیس کرده:به ازای هر نفر مجموعا دو قاشق پرپیاز :دو عدد سیب زمینی کوچک:برای هر نفر یکی دو تاگوجه فرنگی:دو تا سه عددرب گوجه:دو قاشق پرنمک و فلفل و زردچوبه و زیره و ترخون خشک:به مقدار لازم اگه تو دیزی تک نفره (نوع سنگی ش بهتر از همه ست)میپزین که برای هر نفر مق سلام دوستای خوبم

غذای امروز تو این هوای خنک یا سرد پاییزی بینهایت میچسبه و البته خوشمزه و راحته....پس بسم الله

مواد لازمش هم ایناست:

گوشت گوسفندی با چربی:به ازای هر نفر صد تا صد و پنجاه گرم

ترکیب نخود و لوبیا سفید و لوبیا قرمز خیس کرده:به ازای هر نفر مجموعا دو قاشق پر

پیاز :دو عدد

سیب زمینی کوچک:برای هر نفر یکی دو تا

گوجه فرنگی:دو تا سه عدد

رب گوجه:دو قاشق پر

نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و ترخون خشک:به مقدار لازم

 

اگه تو دیزی تک نفره (نوع سنگی ش بهتر از همه ست)میپزین که برای هر نفر مقداری گوشت و حبوبات و یرب گوجه ویه گوجه و مقداری پیاز خرد کرده و ادویه جات مذکور به جز نمک رو میریزیم تو دیزی و تا کمی مونده به لبه ظرف آب جوش میریزیم و زیر دیزی و روشن میکنیم حدودا دو سه ساعت وقت لازم داره تا بپزه

اگر هم تو یه ظرف بزرگ میپزین همونا رو بریزین تو قابلمه(همه مواد جز نمک و سیب زمینی)و زیر ظرف و روشن میکنین با حرارت متوسط دو سه ساعت واسه خودش بپزه.

تو این مدت هم بهش سر بزنین تا آبش کم نشه

با نون تیلیت کنین و با دوغ و سبزی خوردن و پیاز یا ترشی لیته بخورین و لذذذذذذت ببرین

نوش جون 

]]>
کلم پلو شیرازی(دستور اصلی) 2014-08-11T10:33:49+01:00 2014-08-11T10:33:49+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/85 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبمایشالا که خوب و خوشینامروز دستور اصلی پخت کلم پلوی شیرازی و آوردم که توش نه از کلم برگ!خبریه و نه از زردچوبه فراوون!!مواد لازم:کلم قمری(کلم سر):نیم تا یک کیلو بسته به تعداد افراد خانوادهگوشت چرخکرده:300 گرمبرنج(من برنج کامفیروزی استفاده میکنم):3 پیمانهسبزی کلم پلو:نیم کیلو(شامل تره و جعفری و گشنیز و شوید و ریحون فراون!)آرد نخودچی:100 گرمپیاز:یک عدد بزرگآب غوره یا آب نارنج:نصف تا یک لیوان(بسته به ذائقه)نمک و فلفل و زردچوبه(برای قلقلی ها)و روغن:به میزان نیازدستور پخت:&nb سلام دوستای خوبم

ایشالا که خوب و خوشین

امروز دستور اصلی پخت کلم پلوی شیرازی و آوردم که توش نه از کلم برگ!خبریه و نه از زردچوبه فراوون!!

مواد لازم:

کلم قمری(کلم سر):نیم تا یک کیلو بسته به تعداد افراد خانواده

گوشت چرخکرده:300 گرم

برنج(من برنج کامفیروزی استفاده میکنم):3 پیمانه

سبزی کلم پلو:نیم کیلو(شامل تره و جعفری و گشنیز و شوید و ریحون فراون!)

آرد نخودچی:100 گرم

پیاز:یک عدد بزرگ

آب غوره یا آب نارنج:نصف تا یک لیوان(بسته به ذائقه)

نمک و فلفل و زردچوبه(برای قلقلی ها)و روغن:به میزان نیاز

دستور پخت:

 

اول از همه چند ساعت قبل از اشپزی برنج و بشورین و با مقداری نمک بزارین خیس بخوره.

حالا باید راجع به کلم قمری یا کلم سر یا کلم سنگ!توضیح بدم.شکلش شبیه شلغم بزرگ برگ داره و رنگش سبزه.سعی کنین اونایی رو انتخاب کنین که قاعده ی دایره ای شکل نداشته باشن و کمی پهن و بیضی شکلن.و البته انواع کوچکترش ریسک ریشه بودنشون کمتره

حالا اونا رو خوب بشورین و پوست بکنین و مثل خلال کردن سیب زمینی باریک باریک خلالشون کنین.برگای جوون وسطی ش هم دور نریزین.خوردشون کنین و همراه کلم ها با نصف مقدار آبغوره تو یه تابه سرخشون کنین.درب تابه رو هم بزارین تا کلم ها هم سرخ و هم مغز پخت بشن.

حالا میریم سراغ میت بال ها یا همون کوفته قلقلی های خودمون

پیاز و رنده کنین و آبش و بگیرین و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم.حالا کم کم آرد نخودچی و به گوشت اضافه میکنیم.به اندازه ای که گوشت به دست نچسبه.حالااز مایه: قلقلی هایی به اندازه فندق درشت تو دست گرد میکنیم و تو روغن خوب سرخشون میکنیم.حالا کلم های سرخ شده رو هم به قلقلی ها اضافه میکنیم و بقیه آبغوره رو هم تو تابه میریزیم و میزاریم تا آبش کاملا کشیده شود

تو این فاصله برنج و تو آب جوش ریختیم و کمی دون برمیداریم.سبزی کلم پلو رو با برنج آبکش شده مخلوط میکنیم.

حالا یه لایه برنج تو قابلمه میریزیم و یه مقدار مایه کلم و قلقلی دوباره برنج وانقدر ادامه میدیم تا مایه و برنجمون تموم بشه.حالا به مدت یک ساعت برنج و دم میکنیم و بعد هم

 ....هممممم نوش جون

*پ.ن:میتونین قلقلی ها رو لای برنج نریزین و آخر سر روی کلم پلو تون بریزین که حالت کریسپی داشته باشه

*پ.ن:ترشی این غذا به ذائقه تون بستگی داره.پس مایه کلم تون و حتما بچشید

***و اینجاست که باز می بینین...."پرچم شیراز همیشه بالاست"به افتخار شیرازیا

]]>
کیک مرغ 2014-05-20T05:56:04+01:00 2014-05-20T05:56:04+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/81 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبمقاشق طلای کم پیدا و آپیدن؟!!!!!!بعله....من اومدم با یه پست خوشمزه.....چند وقت پیش یه کیک مرغ خوشششششششمزه درست کردم اما یادم نبوداما دوستان هر چی از طعم لذیذ و هوس انگیز این کیک مرغ بگم باور کنین کم گفتم...تا درس نکنین متوجه نمیشین داشتم تو عکسای آرشیوم میگشتم که چشمم بهش افتادپس زود میرم سر رسیپی مواد لازم:مرغ پخته و خرد کرده:دو پیمانهنان تست :18 عددسس مایونز:یک پیمانهماست چکیده :نصف پیمانهجعفری ساطوری شده:یک مشتخیارشور رنده شده:نصف پیم

سلام دوستای خوبم

قاشق طلای کم پیدا و آپیدن؟!!!!!!

بعله....من اومدم با یه پست خوشمزه.....

چند وقت پیش یه کیک مرغ خوشششششششمزه درست کردم اما یادم نبود

اما دوستان هر چی از طعم لذیذ و هوس انگیز این کیک مرغ بگم باور کنین کم گفتم...تا درس نکنین متوجه نمیشین

 

داشتم تو عکسای آرشیوم میگشتم که چشمم بهش افتاد

پس زود میرم سر رسیپی

 

مواد لازم:

مرغ پخته و خرد کرده:دو پیمانه

نان تست :18 عدد

سس مایونز:یک پیمانه

ماست چکیده :نصف پیمانه

جعفری ساطوری شده:یک مشت

خیارشور رنده شده:نصف پیمانه

پیازچه خرد کرده:یک مشت

آبلیمو :دو قاشق غذاخوری

گردوی خرد کرده:200 گرم

نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار نیاز

رنگ مجاز خوراکی یا آب سیزیجات رنگی:در صورت تمایل

 

روش تهیه:

بهتره این غذای لذیذ و که شدیدا مناسب مهمانی های دوستانه و تولد هاست رو شب قبل تهیه کنید و سلفون بکشید و در یخچال بزارین تا خوب نرم و مزه دار بشه

اول سس و آماده کنین.....مایونز و ماست و آبلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر و خوب با هم ترکیب کنین.

حالا مرغ پخته رو با خیارشور و نصف جعفری و نصف پیازچه و اگه دوس داشتین گردوی خرد کرده مخلوط کنین و چند قاشق از سس بهش اضافه کنین.

 

 

حالا کراست(حاشیه های ضخیم و تیره رنگ) های نون تست و با چاقوی تیز جدا کنین تا سفید و یکدست بشن و دو طرف نون ها رو سس بمالین.حالا مثلا نه تا نون تست آغشته به سس و بچینین تو یه سینی یا ظرف سرو و از مخلوط مرغ روش بریزین.

اگه میخواین کیک مرغتون یک طبقه باشه همه مواد مرغی رو میریزین رو نون ها و باز یه لایه نون تست آغشته به سس روش میچینین ولی اگه خواستین دو طبقه بشه نصف مخلوط مرغ و بریزین و یه لایه نون تست آغشته به سس روش بچینین و باز یه لایه مخلوط مرغ و یه لایه نون...

اما سعی کنین بیشتر از دو طبقه نشه چون موقع سرو لایه ها از هم باز میشن و نمیشه راحت تقسیمشون کرد.

حالا که لایه آخر نونای سس زده رو چیدین باقیمانده سس و با کمی ماست چکیده دیگه مخلوط کنین تا سفت تر بشه.اگه دوست داشتن در این مرحله میتونین رنگ خوراکی یا مثلا آب کلم یا لبو یا اسفناج رو به سس اضافه کنین تا کیکتون رنگی بشه!

حالا با باقیمانده جعفری و پیازچه یا یه گل رز از گوجه فرنگی کیک خوشکل و خوشمزه تون و تزیین کنین....نوش جون

]]>
پیتزا کاپ 2013-10-27T05:16:15+01:00 2013-10-27T05:16:15+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/55 آشپز قاشق طلا سلام دوستای گلم: زود منوی امشب و براتون رو میکنم که هم راحته و هم جدید و هم خوشمزه: پیشنهاد امشب:پیتزا کاپ(همون پیتزا فنجونی!) اینو از سایت "آشپزی ما "یاد گرفتم و خداییش معرکه بود! مواد لازمش هم خیلی دم دست و ساده بود: دو تا نون باگت بلند و با چاقو به 4 قسمت تقسیم میکنین  و خمیر داخلش و انقدری در بیارین که یه سانت کفش خمیر باشه و شکل یه لیوان ته بسته باشه(لیوان ته بازم مگه هست؟!!!!!) حالا سوسیس خورد کرده یا گوشت چرخکرده رو سرخ میکنیم و فلفل دلمه ای و قارچ رو باهاش سرخ میکنیم و

سلام دوستای گلم:

زود منوی امشب و براتون رو میکنم که هم راحته و هم جدید و هم خوشمزه:

پیشنهاد امشب:پیتزا کاپ(همون پیتزا فنجونی!)

اینو از سایت "آشپزی ما "یاد گرفتم و خداییش معرکه بود!

مواد لازمش هم خیلی دم دست و ساده بود:

دو تا نون باگت بلند و با چاقو به 4 قسمت تقسیم میکنین  و خمیر داخلش و انقدری در بیارین که یه سانت کفش خمیر باشه و شکل یه لیوان ته بسته باشه(لیوان ته بازم مگه هست؟!!!!!)

حالا سوسیس خورد کرده یا گوشت چرخکرده رو سرخ میکنیم و فلفل دلمه ای و قارچ رو باهاش سرخ میکنیم و رب گوجه و آویشن و نمک و فلفل میزنیم و از این مایه یه قاشق غذاخوری پر تو هر لیوان نون باگت میریزیم!

روش پنیر پیتزا میریزیم***(من از پنیر پستو سبز(پنیر ریحون)مارک کاله استفاده کردم.طعم قوی و بوی عالی داره.واسه همین رنگش سبزه!) و واسه 8 تا 10 دقیقه میذاریم تو فر 180 درجه یا 2 دقیقه تو ماکروفر تا فقط پنیر روش آب بشه و نون کمی ترد بشه....

تا درست نکنین نمیدونین چقدر خوشمزه و بانمک میشه....

ممنون از سایت عالی آشپزی ما.....

]]>
سفره افطاری به سبک قاشق طلا 2013-08-03T08:23:50+01:00 2013-08-03T08:23:50+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/79 آشپز قاشق طلا سلام دوستای گلم... امروز یه پست بدون رسیپی دارم... شب جمعه واسه افطار مهمون داشتیم و خواستم شما هم گوشه ای از مهمونی مون و ببینین..البته فقط قسمت خوراکی هاشو!!!! واسه افطار مسقطی دو رنگ و رولت پنیر سبزی و رولت کالباس(که قبل از عکس گرفتن تموم شد!) و رنگینک و آش و حلیم و مخلفات بود.. خب بازم طبق معمول تو شلوغیا فراموش کردم از شام و یکی از خوراکی های افطار عکس بگیرم! واسه شام هم ته چین مرغ و خورشت بامیه و سالاد کلم مخصوص داشتیم...این فقط عکس سالادش! دسر هم رویال بستنی و ژله ت

سلام دوستای گلم...

امروز یه پست بدون رسیپی دارم...

شب جمعه واسه افطار مهمون داشتیم و خواستم شما هم گوشه ای از مهمونی مون و ببینین..البته فقط قسمت خوراکی هاشو!!!!

واسه افطار مسقطی دو رنگ و رولت پنیر سبزی و رولت کالباس(که قبل از عکس گرفتن تموم شد!) و رنگینک و آش و حلیم و مخلفات بود..

خب بازم طبق معمول تو شلوغیا فراموش کردم از شام و یکی از خوراکی های افطار عکس بگیرم!

واسه شام هم ته چین مرغ و خورشت بامیه و سالاد کلم مخصوص داشتیم...این فقط عکس سالادش!

دسر هم رویال بستنی و ژله ترکیبی و دسر ویمتو!بود

دستور هر کدوم بیشتر طرفدار داشت تو پست بعدی آموزش میدم....

جای همه تون خالی بود

]]>
توپک های لذیذ سیب زمینی 2013-07-24T04:52:31+01:00 2013-07-24T04:52:31+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/78 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم....نماز و روزه هاتون قبول امروز یه دورچین خوشمزه و وسوسه انگیز واسه مرغ و ماهی دارم که حتی به تنهایی خوردنش هم کلی لذت بخشه     واسه درست کردنش به اینا نیاز دارین: دو تا سیب زمینی توسط پخته شده یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزای رنده شده یه تخم مرغ یه مشت گشنیز یا جعفری خرد کرده به ذائقه تون نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه و پودر سیر و آویشن به مقدار لازم آرد سوخاری و روغن سرخ کردنی سیب زمینی ها رو رنده ریز کنین و تخم مرغ و توش بشکنین و بقیه مواد رو به جز رو

سلام دوستای خوبم....نماز و روزه هاتون قبول

امروز یه دورچین خوشمزه و وسوسه انگیز واسه مرغ و ماهی دارم که حتی به تنهایی خوردنش هم کلی لذت بخشه

 

 

واسه درست کردنش به اینا نیاز دارین:

دو تا سیب زمینی توسط پخته شده

یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزای رنده شده

یه تخم مرغ

یه مشت گشنیز یا جعفری خرد کرده

به ذائقه تون نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه و پودر سیر و آویشن

به مقدار لازم آرد سوخاری و روغن سرخ کردنی

سیب زمینی ها رو رنده ریز کنین و تخم مرغ و توش بشکنین و بقیه مواد رو به جز روغن و آرد سوخاری ... تک تک بهش اضافه کنین و خوب ورز بدین تا یکنواخت و نرم بشن

یا همه مواد و بریزین تو غذا ساز و دستگاه رو یه قرش بدین (حدود دو سه دقیقه!)و آماده ست

حالا دستتون و کمی خیس کنین و از مواد به اندازه یه گردو بردارین و توی آرد سوخاری کاملا بغلطونین و تک تک بریزین  تو حمام روغن داغ و خوب سرخ کنین.

میتونین به موادتون مثلا زعفران یا آب لبو یا آب اسفناج اضافه کنین و توپک های رنگی داشته باشین.

طعم لطیف و بی نظیری داره و البته بمب کالریه!!!!

من اینو کنار ماهی سوخاری درست کردم و همه لذت بردن!به به

واسه تزیین غذا تو مهمونیا بهترین چیزه....

راستی سر دعای موقع افطار منو هم فراموش نکنین ها!

]]>
پیتزا تابه ای 2013-07-13T09:20:14+01:00 2013-07-13T09:20:14+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/77 آشپز قاشق طلا سلام دوستای گلم. ماه رمضون به همه تون مبارک.نماز و روزه هاتون هم قبول.... غذای امروز انقده واسه افطاری میچسبه....به شرطی که یه سوپ یا آش قبلش خورده باشی تا معده ات گرم بشه بعد بری تو کار....پیتزا! البته این پیتزا هم نیازی به فر و ماکروفر نداره و همه میتونن درستش کنن و ازش لذت ببرن. مواد لازم برای خمیر پیتزا: آرد:یک و نیم پیمانه ماست:نصف پیمانه تخم مرغ:1 عدد بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری نمک:یک قاشق چایخوری روغن:یک قاشق سوپخوری کافیه ماست و روغن و تخم مرغ و نمک و با هم مخلوط کنین.آر

سلام دوستای گلم.

ماه رمضون به همه تون مبارک.نماز و روزه هاتون هم قبول....

غذای امروز انقده واسه افطاری میچسبه....به شرطی که یه سوپ یا آش قبلش خورده باشی تا معده ات گرم بشه بعد بری تو کار....پیتزا!

البته این پیتزا هم نیازی به فر و ماکروفر نداره و همه میتونن درستش کنن و ازش لذت ببرن.

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آرد:یک و نیم پیمانه

ماست:نصف پیمانه

تخم مرغ:1 عدد

بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

نمک:یک قاشق چایخوری

روغن:یک قاشق سوپخوری

کافیه ماست و روغن و تخم مرغ و نمک و با هم مخلوط کنین.آرد و بکینگ پودر رو هم تو یه ظرف با هم الک کنین.وسط آرد و گود کنین و مواد بالا رو بریزین میون آرد و با دست خوب با هم مخلوط کنین تا به دست نچسبه.

اونو تو یه کیسه فریزر بریزین و نیم ساعت بزارین تو یخچال.

حالا یه تابه نچسب و کمی چرب کنین و خمیر و توش پهن کنین و با دست سطح یکنواختی و ایجاد کنین.

روی خمیر و سس گوجه و آویشن بریزین.کمی پنیر پیتزا بپاشین و گوشت چرخ کرده یا کالباس...فلفل دلمه ای خرد کرده......قارچ خرد کرده....کمی گوجه خرد کرده بدون هسته....کمی زیتون و در آخر هم پنیر پیتزا و کمی آویشن....

البته من رژیمی درست کردم.با پنیر پیتزای کم و بدون اونهمه مخلفات.شما هر جور باب طبعتونه درستش کنین...

حالا درب تابه رو بزارین و یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدین تا خمیر خوب بپزه و پنیر کاملا آب بشه.....

اگر خواستین و فر هم داشتین...بیست دقیقه تو حرارت 180 و پنج دقیقه گریل و روشن کنین تا پنیر طلایی بشه

به طرز عجیبی خوشمزه ست....امتحان کنین تا متوجه بشین

وقت دعای سحر و افطار قاشق طلا رو هم فراموش نکین....التماس دعا

]]>
عدس و میگو پلو!!!! 2013-07-02T14:34:18+01:00 2013-07-02T14:34:18+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/75 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم. بعد از مدتی تنبلی باز با یه نهار خوب و دلچسب اومدم که با همه ذائقه ها جوره و همه میتونن راحت درستش کنن. اسمش و خودم ساختم....چون چیز دیگه ای نمیشد بهش گفت!!!!! بی معطلی بریم سر طرز تهیه اش: مواد لازم برنج محلی:2 پیمانه عدس پخته:یک پیمانه میگوی پاک کرده:350 گرم سیر:سه حبه پیاز داغ:یک پیمانه کشمش و گردوی پوست کنده:جمعا یک پیمانه ادویه ها شامل:نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و پودر سیر و پودر تخم گشنیز:به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم روش پخت: یه قابلمه

سلام دوستای خوبم.

بعد از مدتی تنبلی باز با یه نهار خوب و دلچسب اومدم که با همه ذائقه ها جوره و همه میتونن راحت درستش کنن.

اسمش و خودم ساختم....چون چیز دیگه ای نمیشد بهش گفت!!!!!

بی معطلی بریم سر طرز تهیه اش:

مواد لازم

برنج محلی:2 پیمانه

عدس پخته:یک پیمانه

میگوی پاک کرده:350 گرم

سیر:سه حبه

پیاز داغ:یک پیمانه

کشمش و گردوی پوست کنده:جمعا یک پیمانه

ادویه ها شامل:نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و پودر سیر و پودر تخم گشنیز:به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

روش پخت:

یه قابلمه مناسب برنجتون رو دو سوم از آب پر کنین و با دو سه پیمانه نمک بزارین جوش بیاد.

تو یه تابه مقداری روغن بریزین و داغ که شد میگوها رو بریزین تو تابه.شعله خیلی کم نباشه که میگوها آب بکنن و سفت بشن.یه تفت حسابی که خوردن سیر و توش خورد کنین و هم بزنین.حالا زردچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر و تخم گشنیز و به همراه دو سه قاشق غذا خوری محلول زعفران به میگو ها اضافه کنین و بزارین خوب مزه ها با هم مخلوط بشن...

اگه با طعم کشمش و پیاز مشکلی ندارین الان پیاز داغ و کشمش و گردو رو که تفت دادین به میگو ها اضافه کنین.اما اگه میخواین میتونین جدا جدا روی پلو بریزین.

حالا آب برنج جوش اومده و برنج و تو آبجوش بریزین.دو دقیقه قبل از آبکش کردن عدس پخته و یه چوب دارچین و بندازین تو برنج.

البته یادتون باشه موقع دم کردن برنج... چوب دارچین و در بیارین!!!!

یه آب و روغن بدین رو برنج و دمش کنین......

اینجا من از برنج محلی استفاده کردم زیاد دون نشد...بخاطر پسر کوچولوم برنج باسماتی استفاده نمیکنیم

وقت کشیدن هم با سلیقه و حوصله میگو و کشمش و پیاز داغ و گردو رو برنج بریزین و نوش جون خودتون و خونواده هاتون بشه

دوستتون دارم....

]]>
کاپ کیک شکلاتی بدون فر 2013-06-21T12:58:39+01:00 2013-06-21T12:58:39+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/76 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم.....حال و احوالتون خوبه ایشالله؟ مدتیه میخوام دستور یه کیک فوری و خوشمزه و مهمتر از همه بدون نیاز به فر رو براتون بذارم اما نمیشد! این دستور رو از دوستای خوبم حمیده و حدیثه تو وبلاگ شور و شیرین یاد گرفتم و یه کوچولو تغییرش دادم ولی عالی بود و تحسین همه رو برانگیخت!!!! پیشاپیش از کیفیت پایین عکسام عذر میخوام! واسه درست کردنش به اینا احتیاج دارین: آرد سفید:8 قاشق غذا خوری شکر:8 قاشق غذا خوری شیر: 10 قاشق غذاخوری تخم مرغ:2 عدد پودر کاکائو:3 قاشق یا یک بسته

سلام دوستای خوبم.....حال و احوالتون خوبه ایشالله؟

مدتیه میخوام دستور یه کیک فوری و خوشمزه و مهمتر از همه بدون نیاز به فر رو براتون بذارم اما نمیشد!

این دستور رو از دوستای خوبم حمیده و حدیثه تو وبلاگ شور و شیرین یاد گرفتم و یه کوچولو تغییرش دادم ولی عالی بود و تحسین همه رو برانگیخت!!!!

پیشاپیش از کیفیت پایین عکسام عذر میخوام!

واسه درست کردنش به اینا احتیاج دارین:

آرد سفید:8 قاشق غذا خوری

شکر:8 قاشق غذا خوری

شیر: 10 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:2 عدد

پودر کاکائو:3 قاشق یا یک بسته کوچک هات چاکلت

روغن مایع:6 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی:مقداری

لیوان نشکن: 10 عدد!!!

اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم وبا چنگال میزنیم وبعد

روغن وشیر رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.

بعد در یک قابلمه اب میزیم تا به جوش بیاد .مواد و توی فنجان یا لیوانی که چرب شده و مطمئن هستید اگه تو

گرما باشه  نمیشکنه میریزیم وشکلات چیپسی ها رو روی مواد میذاریم.لیوان ها رو تک تک تو آب جوش میگذاریم .شعله را کم کرده و روش دم کنی میزاریم.

به مدت 20 دقیقه .بعد از 20 دقیقه شعله رو خاموش کرده به مدت 10 دقیقه به همان حالت بمونه وبعد کیک اماده است

لیوان هارا از ظرف بیرون می آریم و با چاقو دور کیک و آزاد میکنیم و کیکا رو قلمبه در میاریم و میذاریم تو ظرف سرو....به به

هم داغه و هم طعم شکلات آب شده ی توش آدمو می بره تا بهشت!

نمونه دیگه این کیک و به صورت ابر و باد.... دورنگ ساده و کاکائویی درست کردم وبا همین مقدار مواد ولی یکجا تو قابلمه چدنی که چرب کرده بودم ریختم و به مدت 40 دقیقه با شعله کم اجاق گاز دم کردمش و این شد که میبینین....مزه اش هم عالی بود...باور کنین

]]>
ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﻣﺮﻍ ﺧﺎﻧﮕﯽ 2013-06-17T18:58:42+01:00 2013-06-17T18:58:42+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/74 آشپز قاشق طلا سلام دوستای گلم.خوبین؟ امروز یه دستور کالباس خونگی آوردم که بخاطر کمی وقتم. متن رو عینا از وبلاگ خانجون عزیز کپی کردم و عکس از کالباسی که خودم درست کردم و واقعا لذتش و بردم.با تشکر فراوون از دوست هنرمندم سلی جون.   مواد لازم : سینه 1 مرغ متوسط چرخ شده آرد : 2 قاشق غذاخورى پر شیر خشك نیدو : نصف لیوان پاپریكا پودر سیر پودر فلفل سیاه پودر فلفل قرمز پودر آویشن پودر زنجبیل پودر تخم گشنیز ادویه هاى بالا هركدام 1 قاشق چایخورى سیر تازه : 4 یا 5 حبه جوز هندى و زنجبیل رنده ش

سلام دوستای گلم.خوبین؟

امروز یه دستور کالباس خونگی آوردم که بخاطر کمی وقتم. متن رو عینا از وبلاگ خانجون عزیز کپی کردم و عکس از کالباسی که خودم درست کردم و واقعا لذتش و بردم.با تشکر فراوون از دوست هنرمندم سلی جون.

 

مواد لازم :

سینه 1 مرغ متوسط چرخ شده

آرد : 2 قاشق غذاخورى پر

شیر خشك نیدو : نصف لیوان

پاپریكا

پودر سیر

پودر فلفل سیاه

پودر فلفل قرمز

پودر آویشن

پودر زنجبیل

پودر تخم گشنیز

ادویه هاى بالا هركدام 1 قاشق چایخورى

سیر تازه : 4 یا 5 حبه

جوز هندى و زنجبیل رنده شده مقدارى

جعفرى خشك : 1 قاشق چایخورى

نمك

یخ : 4 تكه قالب یخچالى

كیسه پخت غذاو مقدارى چسب نوارى شیشه اى

طرز تهیه : در ظرفى پودر شیر خشك و آرد را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

در ظرف مناسبى گوشت را ریخته و تمام ادویه ها و رنده شده ها(جوز هندى و زنجبیل) را اضافه كنید و

خوب مخلوط كنید.

پودر شیر و آرد مخلوط شده را در 3 مرحله به گوشت اضافه كنید و در هر مرحله با قاشق خوب مخلوط

كنید.

حالا تمام مواد را به همراه 4 تكه یخ در غذاساز ریخته و خوب میكس كنید تا خمیر نرم و یك‌دستى درست

شود.

در این مرحله می توانید هم از كیسه مخصوص پخت غذا و هم از سلفون استفاده كنید. من از  كیسه مخصوص پخت غذا

استفاده كردم.

پشت یك سینى کیسه پخت را كمى باز كنید و مواد را درون آن گذاشته و خوب مرتب كرده و به شكل رول

كالباس درآورید و چند دور نوار چسب را دور رول بپیچید و هر دور محكم بكشید كه موقع پخت تغییر شكل

ندهد.

دو سر کیسه پخت را گره بزنید و چند دور هم از طول و هم از 2 سر رول چسب را بپیچید.

ظرفى كه بتوانید رول را به شكل افقى در آن قرار دهید را تا نیمه از آب پر كنید و وقتى به جوش آمد رول را

افقى در آن گذاشته و 1 ساعت با حرارت متوسط بپزید. 

نكته :

اگر رول روى آب قرار گرفت به روش پخت دلمه ، بشقابى روى آن گذاشته تا همه مواد یكنواخت پخته

شود.

بعد از پخت بگذارید كمى خنك شود و بعد چسب ها را ببرید و با همان کیسه در یخچال گذاشته تا كاملا

سرد شود و موقع برش زدن خرد نشود.

مى توان براى تزیین مقدارى پسته را با گوشت مخلوط كنید

]]>
ﮐﻮﮐﻮ ﺳﺒﺰﯼ 2013-06-10T05:37:12+01:00 2013-06-10T05:37:12+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/70 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم. بعد از مدتی که به خاطر پاره ای از مسایل نتونستم بیام در خدمتتونمو چون وقتم کمه فقط دستور تهیه این کوکوی خوشمزه رو میذارم و امیدوارم ازش لذت ببرین مواد لازم: سبزی کوکو نگینی شده:نیم کیلو(تره جعفری گشنیز و اسفناج (کمی ریحان و دو سه  تا برگ کاهو خوشمزه ترمیکندش)) تخم مرغ:دو سه تا گردوی خرد کرده:یک مشت زرشک:دو قاشق غذا خوری بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودرتخم گشنیز و پودر سیر:به میزان لازم روش تهیه: سبزیها رو میشوریم و ری

سلام دوستای خوبم.

بعد از مدتی که به خاطر پاره ای از مسایل نتونستم بیام در خدمتتونمو چون وقتم کمه فقط دستور تهیه این کوکوی خوشمزه رو میذارم و امیدوارم ازش لذت ببرین

مواد لازم:

سبزی کوکو نگینی شده:نیم کیلو(تره جعفری گشنیز و اسفناج (کمی ریحان و دو سه  تا برگ کاهو خوشمزه ترمیکندش))

تخم مرغ:دو سه تا

گردوی خرد کرده:یک مشت

زرشک:دو قاشق غذا خوری

بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودرتخم گشنیز و پودر سیر:به میزان لازم

روش تهیه:

سبزیها رو میشوریم و ریز خورد میکنیم و تو یه کاسه با نخم مرغا مخلوط میکنیم.

بعد گردو و زرشک و ادویه ها اضافه میکنیم.

تو ماهیتابه نچسب روغن میریزیم و وقتی داغ شد مایه کوکو رو یا به صورت یک جا و یا به صورت دایره دایره تو روغن میریزیم و سرخ میکنیم.وقتی دو طرفش سرخ شد برش میزنیم و .... نوش جان

]]>
ﻣﻴﺮﺯﺍ ﻗﺎﺳﻤﯽ 2013-05-18T05:34:14+01:00 2013-05-18T05:34:14+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/67 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم.... امروز با یه غذای خوشمزه شمالی اومدم که میدونم اکثرا باهاش آشنایی کامل دارین و هر کسی مناسب ذائقه خونواده اش اونو طبخ میکنه....اینم ورژن قاشق طلا (که فکر میکنم معمول ترین روش پختشه) میرزا قاسمی: واسه درست کردن این غذای خوشمزه به اینا احتیاج دارین: بادمجان متوسط:دو سه عدد گوجه فرنگی:سه عدد سیر:5 حبه(هر چی بیشتر....خوشمزه تر!) تخم مرغ:دو عدد نمک و فلفل و روغن:به مقدار لازم اینم روش پختش: اول بادمجونا و گوجه ها رو خوب بشورین و کباب شون کنین.میتونین از کباب پز

سلام دوستای خوبم....

امروز با یه غذای خوشمزه شمالی اومدم که میدونم اکثرا باهاش آشنایی کامل دارین و هر کسی مناسب ذائقه خونواده اش اونو طبخ میکنه....اینم ورژن قاشق طلا (که فکر میکنم معمول ترین روش پختشه)

میرزا قاسمی:

واسه درست کردن این غذای خوشمزه به اینا احتیاج دارین:

بادمجان متوسط:دو سه عدد

گوجه فرنگی:سه عدد

سیر:5 حبه(هر چی بیشتر....خوشمزه تر!)

تخم مرغ:دو عدد

نمک و فلفل و روغن:به مقدار لازم

اینم روش پختش:

اول بادمجونا و گوجه ها رو خوب بشورین و کباب شون کنین.میتونین از کباب پز یا باربیکیو یا حتی گاز کمک بگیرین.

کافیه یه شعله پخش کن بزارین رو شعله گاز و بادمجون و گوجه ها رو بچینین روش و زیر گاز و با شعله متوسط روشن کنین.مث شکل:

 

حدود بیست دقیقه یا بیشتر باید کباب بشن تا نرم بشن.تو این مدت باید بچرخونین شون تا همه جاشون یکسان کباب بشه.گوجه ها ولی زودتر میپزن!

حالا گوجه ها رو پوست بکنین و بادمجونا رو تو یه کاسه آب سرد بندازین.اینجوری هم خنک میشن و هم پوستشون کامل کنده میشه.

حالا بادمجونا رو با چاقو به تکه های درشت خورد کنین.گوجه ها رو هم همینطور!

سیر رو هم حتما بکوبین و تو قابلمه با کمی روغن تفت بدین تا فقط عطرش در بیاد....به به!

حالا زردچوبه و نمک و فلفل و به سیر اضافه کنین و یه تفت بدین و بعد بادمجون و گوجه ها رو بریزین تو قابلمه و با کمی آب بذارین نیم ساعت بپزه.و بعد نوبت تخم مرغه!

واسه اضافه کردن تخم مرغ دو راه دارین:

اول اینه که دو تا تخم مرغو تو یه کاسه بشکنین و با چنگال خوب هم بزنین و بریزین تو قابلمه و تند تند هم بزنین تا غذا حالت یکنواختی پیدا کنه

راه دوم هم اینه که یه خورده  روغن و سیر کوبیده بریزین تو یه تابه و با کمی زردچوبه مخلوط کنین و بهد تخم مرغا رو تک تک تو تابه بشکونین و هم بزنین تا سرخ بشن و چند دقیقه مونده به سرو غذا به مخلوط بادمجون و گوجه  اضافه کنین .

وقتی کمی پخت و غذا روغن انداخت ......میرزا قاسمی تون حاضره!به همین سادگی

نوش جونتون دوستای گلم

*این غذا بهتره تو قابلمه سفالی یا مسی تهیه بشه...خیلی خوشمزه تر میشه

 

 

]]>
ﺍﺳﺘﻴﮏ ﺑﺎ ﺳﺲ ﻗﺎﺭﭺ 2013-05-04T11:35:16+01:00 2013-05-04T11:35:16+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/68 آشپز قاشق طلا سلام دوستان! اگه شما هم مث من عاشق استیک و غذاهای جنگولکی هستین.....پس بزن بریم: مواد لازم برای خوشمزه ترین استیک خونگی!: فیله راسته گوساله:2 عدد روغن زیتون خالص:100 گرم آبلیمو:3 قاشق نمک و فلفل سیاه و پودر سیر:متناسب با ذائقه مواد لازم سس قارچ: سس سفید:یک لیوان پیاز رنده شده:یک عدد کره:50گرم قارچ:8 عدد نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه باربیکیو:به میزان لازم روش تهیه: گوشت و استیکی میبرین(به ضخامت 10 تا 15 میلیمتر) با بیفتک کوب خوب میکوبینش تا به ضخامت نیم سانت برسه. سلام دوستان!

اگه شما هم مث من عاشق استیک و غذاهای جنگولکی هستین.....پس بزن بریم:

مواد لازم برای خوشمزه ترین استیک خونگی!:

فیله راسته گوساله:2 عدد

روغن زیتون خالص:100 گرم

آبلیمو:3 قاشق

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر:متناسب با ذائقه

مواد لازم سس قارچ:

سس سفید:یک لیوان

پیاز رنده شده:یک عدد

کره:50گرم

قارچ:8 عدد

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه باربیکیو:به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت و استیکی میبرین(به ضخامت 10 تا 15 میلیمتر)

با بیفتک کوب خوب میکوبینش تا به ضخامت نیم سانت برسه.

با روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر و آبلیمو و نمک مارینیدش میکنین و واسه 24 ساعت میذارین تو یخچال تا خوب مزه بگیره.

حالا تو تابه استیک یا هر تابه نچسبی کمی روغن بریزین و بزارین خوب گرم بشه.

یه تیکه استیک و بزارین تو تابه با حرارت متوسط تا گوشت سرخ بشه و آب نندازه.

گوشتا رو تک تک سرخ کنین چون اگه با هم بزارین تو تابه آب میندازن و سفت میشن.

هر طرفش و 4 دقیقه سرخ کنین و تو این فاصله برین سراغ سس قارچ:

واسه درست کردن سس قارچ اول باید سس سفید درست کنین.

50 گرم کره و یه قاشق غذا خوری پر آرد سفید و رو حرارت تفت بدین تا بوی خامی آرد بره.بعد سه چهارم لیوان شیر و کم کم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا آرد گوله گوله نشه.نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه باربیکیو بهش اضافه کنین و شعله گاز و خیلی کم کنین .

تو یه تابه کوچیک پیاز و رنده کنین و با کره کمی تفتش بدین و قارچ های ورقه شده رو بهش اضافه کنین و خوب سرخش کنین.

حالا قارچ و با سس سفید مخلوط کنین و بزارین 3 دقیقه با حرارت کم این سس جا بیفته.

استیک با سس قارچ تون آماده ست.....نوش جونتون

]]>
هفت سین 92 2013-04-29T03:27:33+01:00 2013-04-29T03:27:33+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/73 آشپز قاشق طلا سلام دوستای خوبم...با هوای خوب اردیبهشت چطورین؟ هر چی خواستم این پست و زودتر بذارم نشد...بازم دیر آپش کردم...چون عکس هاش و گم کرده بودم.... این هم از سفره هفت سین 92 ما ... چون از قبل عید رفتیم مسافرت فقط خواستم یه هفت سین تو خونه پهن باشه و گرنه بیشتر رنگ و لعابش میدادم...   اینم از نمای دیگه: این هم چند تا عکس از شهرای زیبای شمال کشور که همشون هنر عکاسی خودمه! پارک جنگلی سوادکوه نمایی از شهر رامسر نمای دیگه از داخل تله کابین رامسر روستای اوزود(یه روستای قشنگ بالای

سلام دوستای خوبم...با هوای خوب اردیبهشت چطورین؟

هر چی خواستم این پست و زودتر بذارم نشد...بازم دیر آپش کردم...چون عکس هاش و گم کرده بودم....

این هم از سفره هفت سین 92 ما ... چون از قبل عید رفتیم مسافرت فقط خواستم یه هفت سین تو خونه پهن باشه و گرنه بیشتر رنگ و لعابش میدادم...

 

اینم از نمای دیگه:

این هم چند تا عکس از شهرای زیبای شمال کشور که همشون هنر عکاسی خودمه!

پارک جنگلی سوادکوه

نمایی از شهر رامسر

نمای دیگه از داخل تله کابین رامسر

روستای اوزود(یه روستای قشنگ بالای یه کوه بلند که خیلی از ساری دور نیست!)

اینم پسر گلم وقتی داشت تو پارک سواد کوه قدم میزد

جای همه تون خالی بود...

اینم یه پست بی ربط به آشپزی!

]]>
ﺷﻴﺮﻳﻨﯽ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺍﯼ ﻳﺎ ﻧﺎﻥ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺍﯼ 2013-04-27T05:02:18+01:00 2013-04-27T05:02:18+01:00 tag:http://ghashoghtala.mihanblog.com/post/66 آشپز قاشق طلا سلام به دوستای گلم.بالاخره هوای عید از کله ام پرید و باز چرخ وبلاگمون شروع کرد به چرخیدن شیرینی امروز مخصوص دوستاییه که فر ندارن یا میخوان یه شیرینی فوری و خوشمزه و البته کم کالری داشته باشن. نان پنجره ای از اون شیرینیاییه که بیشتر مامانا واسه یه بارم که شده واسمون درست کردن و با مزه ی خوبش خاطره داریم....منم واسه دستور این شیرینی از راهنمایی مامان گلم ممنونم ابزار اصلی این شیرینی هم قالبشه که تو همه لوازم قنادیا و فروشگاههای وسایل آشپزخونه پیدا میشه. و اما مواد لازم: نشاسته :یک لیوان تخ سلام به دوستای گلم.بالاخره هوای عید از کله ام پرید و باز چرخ وبلاگمون شروع کرد به چرخیدن

شیرینی امروز مخصوص دوستاییه که فر ندارن یا میخوان یه شیرینی فوری و خوشمزه و البته کم کالری داشته باشن.

نان پنجره ای از اون شیرینیاییه که بیشتر مامانا واسه یه بارم که شده واسمون درست کردن و با مزه ی خوبش خاطره داریم....منم واسه دستور این شیرینی از راهنمایی مامان گلم ممنونم

ابزار اصلی این شیرینی هم قالبشه که تو همه لوازم قنادیا و فروشگاههای وسایل آشپزخونه پیدا میشه.

و اما مواد لازم:

نشاسته :یک لیوان

تخم مرغ:3 عدد

مخلوط مساوی گلاب و آب ولرم:یک لیوان

مخلوط آرد برنج و آرد سفید:یک لیوان

پودر کاکائو:دو قاشق چایخوری

زعفران:یک قاشق چایخوری

پودر قند یا پودر شکر:به میزان لازم

روغن سرخ کردنی:به میزان لازم

اول از همه تو یه کاسه نشاسته رو با آب و گلاب مخلوط میکنین و با چنگال انقدر هم میزنین که گلوله ی نشاسته ای باقی نمونه.

بعد تخم مرغ ها رو تک تک میشکونین تو کاسه مخلوط بالا و با همزن دستی خوب به هم میزین تا یکدست بشه.

بعد هم مخلوط آرد ها رو کم کم به مواد اضافه میکنین و خوب مخلوط می کنین تا یکدست بشه.

حالا مواد و به سه قسمت تقسیم کنین.

به قسمت اول پودر کاکائو مخلوط با پودر شکر اضافه کنین

به قسمت دوم محلول زعفرون بزنین و خوب مخلوط کنین.

قسمت آخر هم که سفید باشه خوشگلتره!

حالا یه قابلمه نچسب گود و تا نصفه روغن بریزین و بذارین رووغن خوب گرم شه ولی دود نکنه!

قالب و داخل روغن فرو کنین و صبر کنین تا قالب هم داغ بشه.ولی نه خیلی که مواد تو کاسه رو بپزه!!!

کاسه مواد شیرینی رو نزدیک دستتون بزارین تا قالب موقع رسیدن به کاسه سرد نشه.

حالا قالب و از تو روغن در بیارین و جوری تو مواد فرو کنین که سطح مواد یکی دو میلیمتر از قالب پایینتر باشه و روی قالب و نپوشونه....چون در اون صورت دیگه از قالب جدا نمیشه و دردسر میشه!

دو سه ثانیه صبر کنین و بعد سریع قالب و تو روغن داغ فرو کنین.

کمی که شیرینی خودشو گرفت با حرکت آروم قالب یا با کمک یه چنگال شیرینی رو از قالب جدا کنین و بزارین دو طرفش طلایی خوشرنگ بشه.

حالا  شیرینی ها رو بچینین رو دستمال حوله ای آشپزخونه تا روغن اضافیش بره . بعد با پودر قند و پودر پسته تزیین شون کنین.نوش جون

*پ.ن:نان پنجره ای های کاکائویی سریعتر میسوزن.مواظب حرارت و زمان پختشون باشین

*پ.ن2:دو سه تای اولی ممکنه خراب بشه ولی بعد قلق کار دستتون میاد.

*پ.ن3:بازم تاکید میکنم حرارت روغن نه خیلی زیاد باشه و نه خیلی کم.

*پ.ن4:از شیرینی های من همین چند تا مونده بود که تونستم عکس شون و بگیرم...این مواد حدود 60 تا نون پنجره ای بهتون میده....به به

موفق باشین دوستای خوبم

 

 

]]>